Cases

Søger du inspiration eller indblik i vores tidligere indsatser for en bedre energioptimering, rådgivning indenfor varmeforbrug eller noget helt tredje, så se dig endelig omkring i nedenstående cases.


8. marts 2023
Klimamål og energi-optimering i Helsingør Kommune

Hvordan formår en kommune at arbejde med en ambitiøs klimamålsætning og samtidig inddrage borgerne i regnestykket? Dét har Helsingør Kommune muligvis opskriften på! Over få år er kommunens CO-udledning faldet fra 6,8 ton per borger til 3 ton. I mange år har Helsingør Kommune arbejdet for at reducere sit klimaftryk, og det seneste halvandet år […]

Læs mere
28. november 2022
Energimærkning med mening i Herning Kommune

Samarbejde med Herning Kommune om energigennemgang af bygninger Herning Kommune stod i den situation, som alle kommuner står i hvert 10. år – det var tid til energimærkning af deres bygninger. EnergiTjenesten tog i den forbindelse kontakt til kommunen for at høre om vi skulle udvikle et projekt sammen. Et projekt, som ville give kommunen […]

Læs mere
21. september 2022
Energioptimering i Avedøre – ELENA projekt

EU-projektet er et tværfagligt samarbejde, hvor EnergiTjenesten indgår som ansvarlig for energimærkning og forbedringsforslag i Avedøre Landsby.

Læs mere
21. september 2022
Xpress – Et EU-projekt der styrkede den vedvarende energi igennem SMV’er

Vores analyse viste hvor man kunne finde partnerskaber på Samsø, og dermed fremme vedvarende energi.

Læs mere
21. september 2022
Ringkøbing-Skjern Kommune laver landsbyenergi

Ringkøbing-Skjern Kommune igangsatte projektet ”LandsbyEnergi” som et skridt imod deres ambitiøse Energi2020-mål – et mål henimod at blive ”den selvforsynende kommune.”

Læs mere
5. april 2020
Provsti reducerer CO2-udledningen med konkrete værktøjer

Vi kan se, at det nytter.

Læs mere
3. april 2020
Landsbysfællesskab sammen om grøn omstilling

Mange borgere i Stjær ønskede at være en del af den grønne omstilling, men manglede et samlingspunkt, hvor man kan søge støtte og sparring.

Læs mere
3. april 2020
Helsingør Kommune udviklede klimapakke til almene boligselskaber

Helsingør Kommunes høje ambitioner i arbejdet med den grønne omstilling ses bl.a. ved at kommunen var blandt de første til at træde ind i DK2020’s forpligtende klimahandlingsplaner.

Læs mere
menu-circlechevron-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram