Du skal blive medlem af EnergiTjenesten, hvis du vil gøre en forskel!

Gennem vores rådgivning arbejder vi med omstillingen til et mere bæredygtigt samfund. Vores primære fokus er energibesparelser og omstillingen til vedvarende energiformer.

EnergiTjenesten er en handlingens organisation. Vi gør noget! Vi løser konkrete opgaver, og finder løsninger på, hvordan vores kunder kommer tætte på en bæredygtig udvikling. Vi løser opgaver for kunder inden for bl.a. energirenovering og energibesparelser, men også inden for den bredere dagsordener som f.eks. affald og ressourcehåndtering, grøn transport og biodiversitet. Fællesnævneren er et reduceret CO2 aftryk.

Uvildig og høj faglighed er kerneværdier i vores rådgivning, og vi prioriterer dialogen med vores kunder i anerkendelse af, at forandring starter med at vi gør ting på nye måder. Gennem dialogen styrker vi handlekraften.

Læs eksempler på opgaver, som vi har løst.

Bliv medlem

Som medlem bliver du en del af den forandring, vores organisation arbejder for at skabe. Du får som medlem stemmeret på vores generalforsamling og dermed mulighed for medbestemmelse i organisationen.

Du kan læse vores vedtægter her.

Kontingent

Kontingentet er 200 kr. pr. år.
Er du under 35 år eller over 65 år er kontingentet 100 kr. pr. år.

Medlemmer af VedvarendeEnergi og Energi- og Miljøkontorer kan opnå gratis medlemskab af EnergiTjenesten ved at sende en mail, der – udover førnævnte informationer, også indeholder information om hvor man er medlem (Vedvarende Energi eller Energi- og Miljøkontorerne).

Betaling

Indbetalingen af kontingentet skal ske via MobilePay. Du kan med fordel bruge nedenstående link, for at få vist en QR-kode som kan scannes i MobilePay appen på din telefon. Åbner du i stedet nedenstående link fra din telefon, skal du blot trykke på "Åben" på den næste side.
Åben MobilePay betalingsguide
Du kan også manuelt lave indbetalingen ved at åbne MobilePay, indtaste nr. "290190", og foretage en indbetaling. Husk at skrive "Medlem af EnergiTjenesten" i kommentarfeltet.

Har du allerede åbnet MobilePay og er klar til at scanne QR-koden? Benyt da nedenstående QR-kode.

Tilmeld dig

Meld dig ind i EnergiTjenesten ved at udfylde nedenstående formular. Når du har sendt formularen afsted ved at trykke på "Send tilmelding", modtager du en af de kommende dage, yderligere detaljer om dit medlemskab.

Betalingen af kontingentet sker via MobilePay. Du kan med fordel betale for kontingentet, allerede efter du har sendt formularen afsted. Vær venligst opmærksom på, at betalingen sker fra samme nummer, som du angiver i formularen nedenfor. Se mere information under "Betaling".

Felter med * er påkrævede.

Mangler du hjælp til tilmelding eller afmelding, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Hjælpen er på vej

Mangler du hjælp i forbindelse med dit medlemskab? Så står vi klar til at hjælpe.

Find flere oplysninger ved at kigge forbi kontakt os, så er hjælpen snart på vej.
Ønsker du at melde dig ud?
Du kan til enhver tid melde dig ud af EnergiTjenesten ved at sende en e-mail til os på mail@energitjenesten.dk.

Mailen skal indeholde fornavn, efternavn, telefonnummer - og så vil vi blive rigtig glade, hvis du også vil skrive et par linjer om, hvorfor du ikke ønsker at være medlem mere. Indbetalt kontingent eller dele af kontingentet tilbagebetales ikke, selvom du udmelder dig i løbet af kontingentets periode.

Vi takker for dit medlemskab.
Klosterport 4F 1.sal
8000 Aarhus C
Telefon: +45 30 30 65 36
E-mail: mail@energitjenesten.dk

Til din tjeneste

menu-circlechevron-right-circle