Presse

Journalister kan kontakte vores presseansvarlige eller vores energieksperter og få direkte svar på spørgsmål om EnergiTjenestens arbejde.

Cases og historier

Vi er ofte i medierne med cases og historier, der tager udgangspunkt i en konkret situation ude hos forbrugerne. Vi stiller gerne op til interviews og hjælper med faktuel baggrundsinformation og pressebilleder - ring og hør nærmere.

Uvildig rådgivning

EnergiTjenesten yder uvildig rådgivning og afholder sig derfor fra at deltage i den offentlige debat om energipolitiske spørgsmål.

Kontakt os

Har du spørgsmål vedrørende EnergiTjenesten og vores aktiviteter eller ønsker du kontakt til en energirådgiver omkring energifaglige spørgsmål til din artikel, så kontakt Kirstine Simoni Faurholt.
Hvis du mangler inspiration til en historie, anbefaler vi, at du kigger forbi vores cases-sektion.

Publikationer

Her ses et eksempel på en publikation af EnergiTjenenesten. Klik på billedet for at åbne PDF-filen i et nyt vindue.

Hvis du mangler inspiration til en historie, anbefaler vi, at du kigger forbi vores cases-sektion.

Grafiske elementer

Hent vores logo til brug i artikler eller lignende om EnergiTjenesten. Har du brug for fotos, der viser vores arbejde eller personbilleder, så kontakt os venligst direkte.
Hvilken filtype skal vi vælge?
EPS er vektorgrafik og bruges af grafiker og andre, der arbejder i programmet Illustrator. JPEG bruges lidt allround, men har ikke transparent baggrund. PNG har transparent baggrund og er god til web.
Klosterport 4F 1.sal
8000 Aarhus C
Telefon: +45 30 30 65 36
E-mail: mail@energitjenesten.dk

Til din tjeneste

menu-circlechevron-right-circle