DK2020 - Kommunens klimaplan

DK2020

EnergiTjenesten er en uvildig aktør, der tilbyder skræddersyet rådgivning om bæredygtighed i bred forstand, hvilket indebærer bæredygtigt byggeri, cirkulær økonomi – affald og ressourcer, grøn transport, grønne indkøb m.m. Vi skaber og samskaber løsninger, der fungerer, til netop jeres klimahandlingsplaner. Løsninger der kan skaleres, så de fungerer i praksis, og skaber værdi for det enkelte menneske og for samfundet.

Hvad end der er tale om kortvarige projekter eller længerevarende samarbejder, omfatter vores løsninger en dialogbaseret og helhedsorienteret tilgang. Det er vores mål, at borgere, virksomheder og andre interessenter bliver klædt på til at handle ud fra vores rådgivning og at vores rådgivning på den måde er med til at skabe reel forandring. Vi bidrager gerne i projektudviklingen, så vi kan spille hinanden stærkere, og alle de rigtige kompetencer og løsninger kommer i spil.

Sæt gang i grønne handlinger

Med EnergiTjenesten som samarbejdspartner kan jeres kommune sætte gang i en række konkrete grønne handlinger i kommunen. Vi arbejder med helhedsorienterede løsninger, der bliver forankret blandt borgerne, i virksomheden og i kommunen. Dette gør vi igennem inddragende processer – både i projektudviklingen samt undervejs i samarbejdet.

Konvertering af varmekilder

Skal I som kommune i gang med et større konverteringsprojekt, står vi klar med sparring til udviklingen af de bedste løsninger. Vi ønsker at skabe værdi for borgerne med vores løsninger.

Læs mere under Konvertering af naturgasområder.

Vores energirådgivere giver borgerne og kommunen et bedre ståsted samt inddragelse i processen med konvertering eller energirenovering. EnergiTjenesten er dialogbaseret og vores mål er, at alle, på et oplyst grundlag, føler sig klar til at handle. Det kan både være ved ønsket om konvertering af varmekilder hos borgerne, energieffektivisering af boliger, CO2-regnskab over kommunen, grønne landsbyer og borgerunderstøttende projekter.

Læs om vores borgerprojekter.

menu-circlechevron-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram