Borger- og grundejerforening

EnergiTjenesten arbejder ikke kun på individuelt niveau, når det kommer til rådgivning om bæredygtige tiltag. Vi har gennemført flere projekter i samarbejde med borgerforeninger, hvor målet har været at hele landsbyer udviklede sig mere bæredygtigt i fællesskab.

Stjær er et godt eksempel på et projekt, vi udarbejdede i samarbejde med den lokale borgerforening. Her var der fokus på fem områder: Bolig, transport, affald og ressourcer, grønne indkøb og biodiversitet i byen.

Læs mere om Stjærprojektet her.

EnergiTjenestens energirådgivere har solid erfaring i at holde rådgivnings- og inspirationsevents på et konkret og brugernært niveau. Dialog er en vigtig del af vores aktiviteter, og vi ønsker at bidrage med en helhedsorienteret vinkel.

Find inspiration i vores arbejde i Ringkøbing-Skjern Kommune med landbyenergi.

Udover sparring til projektudvikling og koordinering, kan vi også bidrage med rådgivning i lokalsamfundet. Det kunne f.eks. være ved et af vores “For enden af vejen”-arrangementer. Her besøger vi jeres landsby eller grundejerforening, og giver en kort introduktion til energirenovering. Derefter gennemgår vi to – eller flere – huse sammen med deltagerne. På den måde opnår vi en god løbende dialog med deltagerne om de muligheder og værdier, der er ved en energirenovering.

Se flyeren For enden af vejen.

EnergiTjenesten tilbyder en lang række ydelser fra foredrag til informationsarrangementer. Kontakt os for at høre, om vi kan bidrage til jeres grønne omstilling.

Husk at se vores PIXI manual til nye bæredygtige landsbyprojekter.

En PIXI manual
Til nye bæredygtige landsbyprojekter
Se flyer
Klosterport 4F 1.sal
8000 Aarhus C
Telefon: +45 30 30 65 36
E-mail: mail@energitjenesten.dk

Til din tjeneste

menu-circlechevron-right-circle