Energimærkning af kommunale bygninger

EnergiTjenesten og vores energirådgivere kan skabe værdi for kommunen med en kortlægning af energibesparelsespotentiale for kommunens ejendomme. Dette kan f.eks. ske gennem opdatering af energimærker og udarbejdelse af et databaseret værktøj, så kommunen selv kan udarbejde en prioriteringsliste for kommende energirenoveringsprojekter. Vi gennemgår kommunens bygninger for at kunne rådgive bedst muligt, og give jeres kommune det bedste udgangspunkt for energiforbedring og opnåelse af CO2-reduktion.

Vi hjælper med at prioritere de ønskede indsatser, og ser på betydningen i forhold til energiforbrug, indeklima, komfort, økonomi og på gevinsterne i forhold til klima og miljø. Det er vores mål, at alle, på et oplyst grundlag, bliver klar til at handle. Og at I kommer bedst muligt i mål med jeres ønskede projekter.

Læs om vores længerevarende samarbejde med Herning Kommune her.

Vil du have en pris på energimærkning, så kontakt Anette Louise Klidsbjerg.

Energimærkning
Energimærkning sker altid i henhold til gældende bekendtgørelser for energimærkning for bygninger. Hvis du vil vide mere om energimærkning generelt kan du læse på Energistyrelsens hjemmeside, www.ens.dk.

Klosterport 4F 1.sal
8000 Aarhus C
Telefon: +45 30 30 65 36
E-mail: mail@energitjenesten.dk

Til din tjeneste

menu-circlechevron-right-circle