Andelsforening, boligforening og almen bolig

Skal jeres forening i gang med konvertering af varmekilde? Ønsker I at sætte CO2 på dagsordenen? Eller vil I gerne have et energitjek af jeres bygninger? EnergiTjenesten har mange års erfaring indenfor netop konvertering af varmekilder og energitjek af boliger, og kan herigennem hjælpe jer med at sætte fokus på den grønne omstilling.

Vi tilbyder dialogbaseret rådgivning, hvor vi lægger stor vægt på at hjælpe med at komme fra tanke til handling.

Læs f.eks. om udviklingen af klimapakke til almene boligselskaber i samarbejde med Helsingør Kommune.

Gennem vores rådgivere kan vi hjælpe jer i den rigtige retning, og bidrage til de rigtige løsninger, både teknisk og i forhold til adfærd og rutiner. Vi kan også være et supplement til allerede igangsatte aktiviteter i jeres forening, hvor vi kan fokusere på beboernes adfærd og ressourceforbrug.

Vi tilpasser vores rådgivning efter jeres behov, og rådgiver bl.a. indenfor varmekilder, belysning, isolering, indeklima/udluftning, affald, transport, biodiversitet i de grønne områder. Rådgivningen kan konkretisere og samles i en skriftlig rapport efterfølgende.

EnergiTjenesten har flere års erfaring med at formidle budskabet til f.eks. generalforsamlinger og bestyrelser.
EnergiTjenesten udfører også energimærkninger på både små og store bygninger. Når EnergiTjenesten energimærker jeres bygning, tilbyder vi at kombinere vores besøg med rådgivning om energiforbedringer på bygningen.

Har I brug for at vi kommer ud og sætter fokus på et område, så ring og få en snak med os om mulighederne og jeres ønsker.

Klosterport 4F 1.sal
8000 Aarhus C
Telefon: +45 30 30 65 36
E-mail: mail@energitjenesten.dk

Til din tjeneste

menu-circlechevron-right-circle