Energitjek til boligejer

Vælger du som privat borger og boligejer et energitjek af din bolig, får du besøg af en af vores erfarne energirådgivere, som i dialog med dig udvælger de områder, der er vigtigst for dig at få svar på.

Med udgangspunkt i det nuværende energiforbrug til varme og el samt øvrigt materiale, såsom BBR-meddelelser og en eventuel energimærkningsrapport, vil energirådgiveren allerede indledningsvist danne sig et overblik over potentialer for energibesparelser.

Derefter foretager energirådgiveren en gennemgang af boligen, hvor der vil være fokus på isoleringsforhold, varmeinstallationer, tjekker dine vinduer, eventuelle ventilationssystemer og hvilken varmeforsyning boligen har nu. Afhængig af hvad der er vigtigt for dig, og hvad energirådgiveren vurderer som vigtigt, vil I under gennemgangen også have øje for boligens indeklimamæssige forhold såsom træk, kuldestråling og lignende samt boligens elforbrugende udstyr som belysning, hvidevarer og øvrige apparater. Gennemgangen foretager I typisk sammen, og i dialogen vil du kunne stille spørgsmål.

Energirådgiveren vil løbende have øje for mulige tiltag med henblik på at nedbringe boligens energiforbrug, og opnå en mere klimavenlig drift af boligen.

Hvad indeholder et energitjek?

Ved et energitjek får du:

  • Overblik over mulige energioptimeringsforslag
  • Vurdering af muligheden for konvertering væk fra eventuelle fossile brændsler
  • Bud på mulighed for etablering af vedvarende energi som f.eks. solceller
  • Overslagsberegninger vedrørende investering og besparelse for relevante tiltag
  • Vurdering af forbedringsforslagenes betydning for boligens indeklima og komfort

Vores besøg i forbindelse med gennemgangen tager typisk halvanden til to timer.

Er du interesseret i et energitjek, så kontakt os på telefonen eller på mail.

Klosterport 4F 1.sal
8000 Aarhus C
Telefon: +45 30 30 65 36
E-mail: mail@energitjenesten.dk

Til din tjeneste

menu-circlechevron-right-circle