BedreBolig rådgivning

Kunne du tænke dig at gøre din bolig bedre og få et mindre energiforbrug? Så kan vores BedreBolig-rådgivere give dig svar på, hvordan du får en bedre bolig med mere komfort og et mindre energiforbrug.

Energistyrelsen har udviklet BedreBolig-ordningen, der gør det nemmere for dig som husejer at renovere din bolig på en energirigtig måde, og vores rådgivere er uddannet til BedreBolig-rådgivere af Energistyrelsen, så vi kan hjælpe dig gennem dit boligprojekt fra plan til færdigt resultat. Med en BedreBolig-plan får du overblik over dine muligheder, råd om de rigtige løsninger og viden om de mange fordele og hvilke forbedringer energibesparelsen kan betale for.

BedreBolig-plan

Rådgiveren gennemgår boligen sammen med dig, og taler med dig om de planer og ønsker du har for boligen i fremtiden. Boligen vil blive målt op og I vil gennemgå mulighederne for forbedringer af energi og komfortmæssig karakter. Med opmålingen kan der laves beregninger på mulighederne. Beregningen er udført efter retningslinjer fra Energistyrelsen, og derfor anerkendt i banken som grundlag for et lånetilbud. Med en BedreBolig-plan får du overblik over dine muligheder, en kort beskrivelse af hver indsats samt beregning af investering og besparelsespotentialer.

Se et eksempel på en BedreBolig-plan.

Prisen for en BedreBolig-plan er 7.600 kr. inkl. moms.

BedreBolig-besøg

Rådgiveren gennemgår huset tilsvarende BedreBolig-plan, men der vil ikke blive lavet en opmåling af boligen eller en rapport. Hvis du under besøget vurderer, at du har brug for en rapport, kan du sagtens ”opgradere” BedreBolig-besøget til en BedreBolig-plan (se ovenfor), og rådgiveren vil foretage de nødvendige opmålinger af dit hus for at kunne udarbejde en rapport.

Pris 4.000 kr. inkl. moms.

Priserne er for typiske enfamilieboliger. Ønsker du at bestille en BedreBolig-plan eller et besøg, så kontakt EnergiTjenesten.

Klosterport 4F 1.sal
8000 Aarhus C
Telefon: +45 30 30 65 36
E-mail: mail@energitjenesten.dk

Til din tjeneste

menu-circlechevron-right-circle